Ik ben Yvette Geerlings en ben al altijd enorm geïnteresseerd geweest in de menselijke gezondheid. Doordat ik van jongs af aan zelf veel gekwakkeld heb met mijn gezondheid ben ik veelvuldig in contact gekomen met de westerse geneeskunst. Helaas kon dit mij niet altijd verder helpen. Daardoor kwam ik in aanraking met de complementaire geneeskunst.

Gevolgde opleidingen
Ik heb zelf veel baat gehad bij de oosterse geneeswijze bioresonantie en de aanpassing van mijn dieet. Ik wilde hier uiteindelijk zelf alles over leren. Daarom startte ik met een vierjarige hbo-westers-medische opleiding. Aansluitend heb ik mij verdiept in diverse complementaire geneeswijzen tijdens een opleiding tot Life Science therapeut. Deze opleidingen zijn beiden door het CPION volledig geaccrediteerd en tevens in het buitenland erkend. Daarnaast heb ik meerdere bioresonantie-opleidingen gevolgd en een opleiding om Schüssler-celzouten te mogen voorschrijven. Alle opleidingen heb ik succesvol afgerond met een diploma of certificaat.

Specialisatie in lifestyle en voeding
Omdat heel veel, eigenlijk bijna alles, met betrekking tot gezondheidsklachten teruggebracht kan worden tot verkeerde voeding, heb ik mij hierin gespecialiseerd. Ik ben inmiddels dan ook gediplomeerd OERsterk lifestyle- en voedingscoach. Tijdens deze opleiding ben ik naast voeding tevens opgeleid tot het geven van advies over tot het gebruik van eventuele supplementen. Dankzij alle afgeronde opleidingen heb ik een breed perspectief en kan ik cliënten een integrale behandeling bieden.

Verder woon ik samen met mijn man, onze zoon en onze allergievriendelijke hond, een inmiddels wat oudere australian labradoodle.

Samen zorgen voor een sterker immuunsusteem
Ik help je graag op weg om je fitter te voelen, beter in je vel te zitten en meer energie te krijgen. Samen zorgen we voor een sterker immuunsysteem om gezond te blijven of te worden. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? Neem dan gerust contact met me op!